Концерт на Даниел Спасов и Милен Иванов

Концерт на Даниел Спасов и Милен Иванов

Даниел Спасов и Милен Иванов изнесоха страхотен концерт във втората фестивална вечер, на Втори национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“ 2012.

Организационният комитет на фестивала има за цел да подарява на своята публика подобни емоционални моменти като този. Така например, на първото издание начало постави именитата народна певица Гуна Иванова, която вдигна публиката на крака и накара летния театър на село Царевец да се люлее под ритъма на нейните песни. Това се повтори и тази година с изпълнението на дуета Даниел Спасов и Милен Иванов. Те изпяха незабравими песни от народното и градско творчество на България. Публиката бързо скъси дистанцията и още в самото начало се извиха кръшни хора около и на сцената. Двамата изпълнители са добре познати имена. Те са телевизионни водещи на предаването „Иде нашенската музика“ по БНТ. Изявени народни певци и солисти на различни формации, сред които световно известния хор „Мистерия на българските гласове“.

Даниел Спасов е член на журито на НФФ „Фолклорен извор“.

В последната вечер от второто издание на фестивала, концерт изнесе не по-малко известната народна певица Николина Чакърдъкова. Очаквайте видео и повече информация за нейното изключително представяне.

 

Видеото от концерта може да гледате в секция „ВИДЕО“ на сайта.