Наградите

Наградите

Отмина още едно издание на Национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“. И тази година в продължение на четири дни се изявиха повече от 5500 участници от цяла България.

Организаторите на фестивала благодарим на всички, които споделихте с нас таланта и уменията си!

Благодарим ви, че пропътувахте стотици километри и устояхте на жаркото августовско слънце!

Благодарим ви за усмивките, за доброто настроение и търпението, с което чакахте реда си, в иначе така натоварената програма!

Постарахме се и тази година, да бъдем добре подготвени и да отговорим на очакванията ви, за добро посрещане и приятно изкарване. Ако в динамичния фестивален ритъм сме допуснали грешка спрямо някой от вас ви молим, да ни простите и ви уверяваме, че за нас най-важни сте вие, нашите участници.

След всеки конкурс най-важни са наградите. На церемония по награждаване и закриване на фестивала, бяха обявени и връчени специалните награди. Всички наградени в отделните категории останаха неизвестни до този момент. Необходимо ни беше време, за да обработим материалите на журито от четирите фестивални дни. От опита, който имаме знаем, че очакването е голямо. Въпреки това си даваме повече време за работа, с цел да намалим възможността за грешки при оповестяване на отличените участници..

Благодарим ви за търпението и разбирането!

Честито на наградените! Пожелаваме на всички още по-големи успехи!