Записване 2018

Записване 2018

От 1 април стартира официалния срок за подаване на заявки, за участие в Осми Национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“ – 2, 3, 4 и 5 август 2018 г. Всички, които желаят да се включат в новото издание, могат да го направят до 1 юни, чрез електронната форма за регистрация в обновения сайт на фестивала. Интернет адреса остава непроменен www.folklorenizvor.com. В горната част на сайта, в дясно се намира бутона „Регистрация за участие“. Новата електронна форма изисква попълването на повече полета, с оглед на по-доброто представяне на участниците. Формата предлага три допълнителни опции „Най-млад участник“, „Най-възрастен участник“ и „Най-запазена носия“. Информацията, която се изисква за тези три опции се попълват от участници, които желаят да участват в съответните категории и отговарят на условията от регламента на фестивала. С регламента може да се запознаете в меню „Регламент/Условия“.

Сайта на фестивала все още е в процес на обновяване, но формата за регистрация работи. Някои от по-нетърпеливите участници вече направиха своите заявки. Очакваме и останалите.

Както всяка година и сега ви призоваваме да не отлагате дълго регистрирането си, защото в края на официалния срок за записване, програмата се запълва и много от желаещите губят шанс за участие.

Очакваме ви!