Филм по Фолклор ТВ

Филм по Фолклор ТВ

07 октомври 2012, неделя от 14.00 часа в ефира на Национална телевизия „Фолклор ТВ“ се излъчи за първи път филм представящ Второто издание на Национален фолклорен фестивал „Фолклорен извор“. Фестивала се проведе от 02 до 05 август 2012 година в село Царевец, общ. Свищов. Голям брой участници, близо 5000 привлече таз годишното издание на фестивала, като някой от тях вероятно ще могат да се видят във филма.
Национална телевизия „Фолклор ТВ“ е медиен партньор на „Фолклорен извор“. Както бе обявено предварително, екип на телевизията присъстваше на фестивала и снимаше интересни участници, техни мнения и впечатления, които събра във филм.
От 07 октомври започва неговото излъчване в ефира на телевизията.

Организационния комитет на фестивала изказва своите най-големи благодарности към ръководството на телевизията, затова че повярва в начинанието и прие партньорството. Благодарности към екипа, който работи по създаване на филма, за техния професионализъм и добронамереност.
Благодарности към всички участници, за тяхното присъствие, за техните песни и танци, за добрите думи към организаторите и фестивала.